Persoonlijke reis naar je rijbewijs

snel en goed je theorie halen

schuif aan bij onze theorielessen

Elke maandagavond* kun je van 19:00-20u30 bij ons terecht voor het oefenen van de theorie voor je examen. Je betaalt daarvoor 10 euro per les van anderhalf uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.

* Behalve in de schoolvakanties.

kans op slagen neemt fors toe

M.b.v. tablets heb je toegang tot het CBR oefensysteem en zorgt onze instructeur dat je optimaal wordt voorbereid op het theorie-examen.

Onze aanpak met klassikale lessen verhogen je slagingskans fors. Je kan immers 1 op 1 sparren met onze instructeur die alles weet!

 

loop gewoon binnen en oefen mee

Voor onze klassikale theorielessen hoef je je niet aan te melden. Je kunt gewoon binnenlopen. Ook hoef je niet perse een leerling te zijn van onze rijschool. Wij helpen iedereen.

De theorielessen worden gegeven op het Lodewijk College, locatie Zeldenrustlaan in Terneuzen.

EEN GRATIS PROEFRIJLES

Wil je gaan beginnen met praktijklessen nemen? En wil je het een keer bij ons proberen? We bieden je graag een proefles aan. Gratis! Dan kun je kijken of onze aanpak je bevalt. Ps. Het is nog nooit voorgekomen dat we niet leuk werden gevonden 😉

wat een theorie-examen inhoudt

“Wat houdt het theorie-examen in?” is een vraag die ons vaak wordt gesteld. We leggen het dan ook graag even aan je uit. Allereerst moet je voor deelname minimaal 16 jaar zijn. Daarnaast bestaat het examen uit diverse onderdelen. Zo zijn er ja of nee vragen, vragen waar je zelf een getal in moet vullen, meerkeuze vragen en het zogenoemde gedeelte ‘gevaar herkenning’.

Je krijgt 30 vragen over verkeersregels, 25 over ‘gevaar herkenning’ en 10 vragen gaan over verkeersinzicht. Voor het theorie-examen voor je auto rijbewijs krijg je maximaal 45 minuten de tijd. Je krijgt direct de uitslag. En je hebt twee minuten de tijd om eventuele fouten in te zien.

onze voordelige tarieven

  • Theorie-examen > €40,-
  • Individueel theorie-examen €105,-
  • Individueel theorie-examen met tolk* €285,-
  • Theorieboek > €45,-
  • Theorie Online > €50,-

* Eigen tolk is niet toegestaan in verband met mogelijk persoonlijke relatie examenleerling.

ga je liever zelf aan de slag?

Als je zeker weet dat je het ook zonder onze klassikale ondersteuning kunt, dan hebben we daar een unieke oplossing voor. Ons online CBR-theoriesysteem geeft je vier maanden onbeperkte toegang tot diverse oefenexamens, praktische tips en digitaal lesmateriaal. 

De kosten bedragen eenmalig €45,-.

De leermodule is een digitaal naslagwerk dat voldoende ondersteuning geeft om de theorie tot je te nemen. Alles stof geleerd? Dan ga je naar de oefenmodule. Deze module geeft toegang tot oefenexamens en voorrangssituaties.

Is er iets toch niet duidelijk? Je kan altijd een keer aanschuiven bij een van onze klassikale lessen op de maandagavond tussen 19:00-20:30 uur op het Lodewijkcollege, locatie Zeldenrustlaan in Terneuzen. De kosten bedragen daarvan €10,- per les van anderhalf uur.

gewoon. een proefles. gratis!

We vinden dat jij je als toekomstig leerling(e) op je gemak moet voelen. Dat er een klik is tussen jou en onze instructeur. Dat je je kunt vinden in onze aanpak. Daarom is een proefles niet gek. Zeker als deze HELEMAAL gratis. Toch?!

jouw instructeur

“Een wederzijdse klik is van groot belang voor een goed eindresultaat.”

up to date

Onze instructeurs moeten natuurlijk ook bijblijven en gaan regereld naar opfriscursussen. Zodat jij als leerling het juiste leert.

ervaren

Hoe vaker je in de auto rijdt, hoe makkelijker het op een gegeven moment gaat. Dat geldt ook voor onze instructeurs. Bij elkaar hebben ze al veel vlieguren gemaakt en al duizenden mensen op weg geholpen.

Empatisch

Natuurlijk moeten onze instructeurs zich kunnen verplaatsen in jou. En daarop acteren. Dat doen we als geen ander.

Vind je het spannend. Ben je zenuwachtig. Houd je van gezellig praten onderweg of juist niet? We houden er allemaal rekening mee. Zolang jij je maar op je gemak voelt bij ons in de auto!

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Moet ik gelijk een pakketkeuze maken?
Nee hoor, na de eerste les krijg je een schatting van je instructeur. Je kunt daarna je pakketkeuze doorgeven. Weet je het al voordat je start met de opleiding, dan kun je dat natuurlijk altijd doorgeven!
Krijg ik overgebleven lessen terug als ik sneller dan verwacht klaar ben?
Uiteraard, je hoeft bij ons nooit te betalen voor iets dat je niet hebt afgenomen. Overgebleven lessen zullen verrekend worden naar normale tarieven en het lestegoed wordt teruggestort.

 

Zijn de tarieven voor automaat hetzelfde als voor handgeschakeld?
Ja, hierin wordt geen verschil gemaakt.

 

Wat zijn de kosten bij een eventuele rijtest?
De rijtest op zichzelf kost niks, je betaalt dat uur enkel huur voor het voertuig en Instructeur. Meestal proberen we een rijtest te combineren met een langere rijles, dan kun je gelijk een keer door de tunnel!

 

Geven jullie ook lessen in een andere taal dan Nederlands?

Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Momenteel zijn er lessen mogelijk in Engels en Turks. En natuurlijk Nederlands. Andere talen zijn op aanvraag!

Gaan jullie ook naar 'de overkant'?
Ja, als je wilt plannen we een dubbele les in om naar Goes of Middelburg te rijden.