Persoonlijke reis naar je rijbewijs

je rijbewijs halen

AUTO EN AANHANGER (B + BE)

Bij ons kun je terecht voor het halen van je B en je BE-rijbewijs. Ook voor het halen van je theorie-examen ben je bij ons van Rijschool Tinus aan het juiste adres. Onze leerlingen komen uit Terneuzen, Hulst, Axel, Breskens, Oostburg, Sas van Gent, Sluis, Zaamslag etc. Maar ook aan ‘de overkant’ zijn we vaak te vinden en halen we leerlingen op in Goes, Middelburg, Borsele en Vlissingen.

EXTRA VOORDEEL MET PAKKETTEN

Een rijles kost bij ons normaal 47 euro per keer. Wil je minder betalen? Dan kan! Maak dan gebruik van een van onze pakketten waarbij je tot maar €36,25 per les betaald! Meer weten? Kijk dan snel naar onze pakketten op de pagina met tarieven.

ONZE INSTRUCTEURS ZIJN …

Allereerst heel aardig. Maar ook up to date, zeer ervaren en betrokken bij jou als leerling!

EEN GRATIS PROEFLES

We bieden je graag een proefles aan. Gratis! Dan kun je kijken of onze aanpak je bevalt. Ps. Het is nog nooit voorgekomen dat we niet leuk werden gevonden 😉

kies een pakket en pak je voordeel

Normaal betaal je bij ons €47,- per les. Maar dat kan stukken goedkoper als je gebruikt maakt van een van onze voordeel-pakketten. In ons Tinus Compleet Pakket kost een lesuur dan bijvoorbeeld slechts €36,25 per les!

gewoon. een proefles. gratis!

We vinden dat jij je als toekomstig leerling(e) op je gemak moet voelen. Dat er een klik is tussen jou en onze instructeur. Dat je je kunt vinden in onze aanpak. Daarom is een proefles niet gek. Zeker als deze HELEMAAL gratis. Toch?!

jouw instructeur

“Een wederzijdse klik is van groot belang voor een goed eindresultaat.”

up to date

Onze instructeurs moeten natuurlijk ook bijblijven en gaan regereld naar opfriscursussen. Zodat jij als leerling het juiste leert.

ervaren

Hoe vaker je in de auto rijdt, hoe makkelijker het op een gegeven moment gaat. Dat geldt ook voor onze instructeurs. Bij elkaar hebben ze al veel vlieguren gemaakt en al duizenden mensen op weg geholpen.

Empatisch

Natuurlijk moeten onze instructeurs zich kunnen verplaatsen in jou. En daarop acteren. Dat doen we als geen ander.

Vind je het spannend. Ben je zenuwachtig. Houd je van gezellig praten onderweg of juist niet? We houden er allemaal rekening mee. Zolang jij je maar op je gemak voelt bij ons in de auto!

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Moet ik gelijk een pakketkeuze maken?
Nee hoor, na de eerste les krijg je een schatting van je instructeur. Je kunt daarna je pakketkeuze doorgeven. Weet je het al voordat je start met de opleiding, dan kun je dat natuurlijk altijd doorgeven!
Krijg ik overgebleven lessen terug als ik sneller dan verwacht klaar ben?
Uiteraard, je hoeft bij ons nooit te betalen voor iets dat je niet hebt afgenomen. Overgebleven lessen zullen verrekend worden naar normale tarieven en het lestegoed wordt teruggestort.

 

Zijn de tarieven voor automaat hetzelfde als voor handgeschakeld?
Ja, hierin wordt geen verschil gemaakt.

 

Wat zijn de kosten bij een eventuele rijtest?
De rijtest op zichzelf kost niks, je betaalt dat uur enkel huur voor het voertuig en Instructeur. Meestal proberen we een rijtest te combineren met een langere rijles, dan kun je gelijk een keer door de tunnel!

 

Geven jullie ook lessen in een andere taal dan Nederlands?

Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Momenteel zijn er lessen mogelijk in Engels en Turks. En natuurlijk Nederlands. Andere talen zijn op aanvraag!

Gaan jullie ook naar 'de overkant'?
Ja, als je wilt plannen we een dubbele les in om naar Goes of Middelburg te rijden.