Persoonlijke reis naar je rijbewijs

je am rijbewijs halen

(am) brommer

Bij ons kun je terecht voor het halen van je AM rijbewijs. Ook voor het halen van je theorie-examen ben je bij ons van Rijschool Tinus aan het juiste adres. Onze leerlingen komen uit Terneuzen, Hulst, Axel, Breskens, Oostburg, Sas van Gent, Sluis, Zaamslag etc. Maar ook aan ‘de overkant’ zijn we vaak te vinden en halen we leerlingen op in Goes, Middelburg, Borsele en Vlissingen.

online theorie module

Je ontkomt er niet aan… voordat je praktijkexamen kunt doen moet je eerst je theorie halen! Hier hebben we een zeer uitgebreide e-learningmodule voor waarbij je 4 maanden onbeperkt kunt inloggen! Deze module kost €50,-. Vraag hem nu direct eenvoudig aan !

ONZE INSTRUCTEURS ZIJN …

Allereerst heel aardig. Maar ook up to date, zeer ervaren en betrokken bij jou als leerling!

 

Onze leerlingen komen uit Terneuzen, Hulst, Axel, Breskens, Oostburg, Sas van Gent, Sluis, Zaamslag etc. Maar ook aan ‘de overkant’ zijn we vaak te vinden en halen we leerlingen op in Goes, Middelburg, Borsele en Vlissingen.

WAT KOST HET

  • Losse les (60 minuten): 55,-
  • Los examen: 260,-
  • Dagopleiding incl. examen: 375,-
  • DUO-dagopleiding: 345,- pp*
  • TRIO-dagopleiding: 325,- pp*
  • QUATRO-dagopleiding: 295,- pp*
  • Tweedaagse opleiding: 495,-

Tarieven zijn incl. BTW!

kies een pakket en pak je voordeel

Normaal betaal je bij ons €375,- voor de dagopleiding. Maar dat kan stukken goedkoper als je gebruikt maakt van een van onze voordeel-pakketten en je je samen aanmeldt met één of meerdere vrienden. In ons Quatro-pakket kost een dagopleiding dan bijvoorbeeld slechts €295!

gewoon. een proefles. gratis!

We vinden dat jij je als toekomstig leerling(e) op je gemak moet voelen. Dat er een klik is tussen jou en onze instructeur. Dat je je kunt vinden in onze aanpak. Daarom is een proefles niet gek. Zeker als deze HELEMAAL gratis. Toch?!

jouw instructeur

“Een wederzijdse klik is van groot belang voor een goed eindresultaat.”

up to date

Onze instructeurs moeten natuurlijk ook bijblijven en gaan regereld naar opfriscursussen. Zodat jij als leerling het juiste leert.

ervaren

Hoe vaker je in de auto rijdt, hoe makkelijker het op een gegeven moment gaat. Dat geldt ook voor onze instructeurs. Bij elkaar hebben ze al veel vlieguren gemaakt en al duizenden mensen op weg geholpen.

Empatisch

Natuurlijk moeten onze instructeurs zich kunnen verplaatsen in jou. En daarop acteren. Dat doen we als geen ander.

Vind je het spannend. Ben je zenuwachtig. Houd je van gezellig praten onderweg of juist niet? We houden er allemaal rekening mee. Zolang jij je maar op je gemak voelt bij ons in de auto!

Veelgestelde vragen (en antwoorden)